Informatie

1. Totaalpakket
Een verbouwing is een complex gebeuren. U hebt een bouwvakker nodig, een schilder, een loodgieter, een elektricien. Om al die werkzaamheden op elkaar af te stemmen, is een heidens karwei. Bouw- en timmerbedrijf Van de Graaf neemt u dat werk graag uit handen. Wij bieden, bij welke verbouwing u ook wilt realiseren, een totaalpakket. Wat een rustgevende gedachte als één man het bouwproces van A tot Z aanstuurt en ook na afronding van het project aanspreekbaar blijft. Desgewenst regelen wij voor u ook de bouwvergunning.

2. Adviezen op maat
“U vraagt, wij draaien” is een kreet die in de bouwwereld veel gehoord wordt. Maar is dat eigenlijk wel zo’n goede reclameslogan? Bouw- en timmerbedrijf Van de Graaf voegt er een dimensie aan toe. Hij denkt, desgewenst, met u mee en draagt alternatieven aan. “U wilt links achterin een wastafel? Prima! Maar zou rechts voorin niet veel handiger zijn?” Of: “U wilt dat ik materiaal A. gebruik? Geen probleem. Maar beseft u dat materiaal B. even degelijk, maar een stuk goedkoper is?”.

3. Jarenlange ervaring
Bouw- en timmerbedrijf Van de Graaf kan (bijna) alles. Zijn vakkundigheid bouwde hij op in een jarenlange praktijkervaring in bouwwerkzaamheden. Verder beschikt hij over een uitgebreid netwerk van elektriciens, timmerlieden en loodgieters, die hij indien nodig bij de bouwwerkzaamheden kan inschakelen.
Ook na afronding van de werkzaamheden blijft hij aanspreekbaar. Kleinschaligheid en een menselijke benadering gaan bij Bouw en Timmerbedrijf Van de Graaf hand in hand.